Høsten 2016

Slutten av 2016 – og jula – nærmer seg fort, og det er på tide med en liten oppsummering av høstsesongen. Det har som vanlig vært en sesong med mye aktivitet; både trening og konkurranse.

1

 

Sesongen st3artet med ny timeplan i slutten av august. Torsdags-treningene fikk et nytt «utseende», hvor den gamle totimersøkta ble erstattet med én time ren karate og én time fysisk trening uten karatedrakt. Dette ble fort en suksess, hvor flere av klubbens tidligere medlemmer også har funnet veien tilbake til dojoen for å kjøre fysisk trening. Fysisk trening har det også blitt på fredagene, hvor en liten gjeng har vært samlet for å kjøre teknisk styrketrening med kroppsvekt og hjelpemidler som medisin- og fitnessball.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I slutten av august reiste en håndfull av klubbens medlemmer til Sverige for å delta på fightleiren Camp Banzai.
Der fikk utøverne mulighet til å trene med noen av verdens beste innenfor kamp; trioen Marius Ilas sensei, Harris Wallmen sensei og Anca Wallmen sensei.

Gjennom en helg med mange timer trening, fikk alle stort faglig utbytte og ikke minst ny motivasjon og glød fra disse inspirerende rumenerne.

 

2016pre_swe-17-kopi
Det ble også avholdt en kampsamling på Ringerike i høst; denne i midten av september. Målgruppen for denne samlingen var først og fremst aktive konkurranseutøvere og apparatet rundt dem. Anledningen for samlingen var at stevnet Swedish Open nærmet seg, og med mange norske utøvere på startstreken var det en fin anledning til å finpusse kampferdighetene sammen. Faktisk var hele 11 klubber fra flere organisasjoner samlet denne helga!

 

 

4Swedish Open ble avholdt i slutten av september, og Norge stilte med hele 13 utøvere. Fra Ringerike KK stilte Marleen senpai, men regner vi med tilskuere og coacher også hadde klubben en god håndfull medlemmer på plass i Göteborg denne helga.

 
fot36791

I slutten av oktober var det nok et stevne, denne gangen nasjonalt stevne i Lørenskog. Ringerike KK hadde tre påmeldte, men på grunn av sykdom endte det her også med én utøver til start: Vårin konkurrerte (og vant) i klassen jenter 13-14 år.

 

 

wp_20161105_14_49_18_smart

 

I november reiste Steffen senpai og Jarle til Finnsnes på den årlige høstleiren i nord. Der instruerte Steffen både unge og voksne med interesse for karate og fight. Denne samlingen har etter hvert blitt en årlig tradisjon i Finnsnes KK.

 

Nå går november mot slutten, men sesongen er ikke over enda! For mange nærmer det seg nemlig gradering, og de som planlegger å prøve seg til ny grad trener hardt og jobber med den siste finpussen. Sent på kvelden torsdag 15. desember vil det vise seg hvem som gjennom sin treningsinnsats og utvikling har gjort seg fortjent til nytt belte/ny grad.

2

Etter graderingen vil nok mange av klubbens medlemmer gå inn i julemodus, men følg med på  nettsidene og facebook for treningsmuligheter og treningstider i jula!

Dette innlegget ble publisert i Informasjon, Klubbaktiviteter, Regionale og nasjonale aktiviteter, Ungdomspartiet, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.