Gradering

dsc_0098

Torsdag 15. desember avholdt Ringerike KK sesongens gradering. Mange utøvere hadde jobbet hardt og lenge for å forberede seg til denne dagen: utøvere fra blått til brunt belte, og fra både ungdoms- og voksenpartiet, stilte til start. Noen var synlig spente og nervøse i forkant, men i slike tilfeller hjelper det godt å komme i gang.

dsc_0114

 

Graderingen ble gjennomført i vant RKK-stil: mange teknikker ble gjennomgått, og gjerne i sammensetning med andre. Utøverne skal ikke bare vise at de kjenner til de ulike teknikkene, men også vise at de behersker bruken av dem i alle situasjoner, stillinger og kombinasjoner. Etter en solid runde med basic og kata, ble det også gjennomført en solid kampdel. Å vise ferdigheter i kamp er like viktig som teorien og basicen, og mange av utøverne ble presset godt på denne delen.

dsc_0102

 

Etter noen timer slit, kom endelig resultatet. Alle hadde forberedt seg godt, og alle klarte å vise det de kunne – og dermed kunne samtlige denne gangen gå hjem med ny, velfortjent grad.

Onsdag 14. desember ble det avholdt en annen gradering, også med vår Steffen senpai som sensor: Dette var gradering i Fredrikstad for klubbene i Oslo og Fredrikstad. Også her sto godt forberedte utøvere til start, og både Fredrikstad og Oslos utøvere lyktes med å ta sine nye grader.

Gratulerer med ny grad til alle utøverne som graderte på Ringerike og i Fredrikstad denne uka!

 

dsc_0127

 

dsc_0162

Dette innlegget ble publisert i Graderinger, Klubbaktiviteter, Ungdomspartiet, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.