Vårin med seier i Lørenskog

fot36791

Denne helgen arrangerte Lørenskog KK norgescupstevne, hvor Ringerike Karateklubb stilte med én utøver: Vårin Næss i klassen jenter 13-14 år.

Lørenskog KK har den siste tiden vært preget av interne stridigheter, noe som også ble gjenspeilet i stevnet: informasjonen og promoteringen hadde vært for dårlig, og dette førte til svært lavt deltakerantall. Når det er sagt, ble stevnet avviklet på en ryddig måte og det var god og trivelig stemning i hallen på stevnedagen.

Vårins klasse var opprinnelig en av de med bedre påmelding med 4 deltakere, men dessverre falt en av disse fra på grunn av sykdom. Da ble det walkover i Vårins første kamp, som betydde at hun ikke skulle på matta før et godt stykke utpå dagen. Dette var ikke bare heldig, for det ga Vårin tid til å opparbeide seg litt nerver, og hun var ganske nervøs når det til slutt var hennes tur.

Mostanderen var ei jente fra Kristiansund, som Vårin har møtt før. Den gangen vant Vårin overlegent, men Kristiansundsjenta har vokst en del siden sist – både fysisk og mentalt – og vant sin første kamp mot Mille fra Færder på poeng.

Kampen ble ganske jevn, og kanskje ekstra jevn fordi nervene bremset Vårin litt fra å komme ordentlig i gang i starten. Likevel viste Vårin hva hun er god for: hun er tøff og sterk og viste teknikker som rammet betydelig mer enn det motstanderen kunne svare opp med. De kjempet begge hardt gjennom hele kampen, men etter fullført runde var ikke dommerne i tvil om at det var Vårin som var best. Vårin vant dermed både kampen og klassen sin!

Neste gang Vårin stiller til start vil det være i en ny aldersklasse – 15-17 år,  og dette må anses å være en perfekt avslutning på 13-14-årsklassen for hennes del.

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.