Høstleir på Finnsnes

wp_20161105_14_49_18_smart

Høstleiren på Finnsnes har så smått blitt en tradisjon, og i år var intet unntak. Senpai Steffen var invitert nordover for å instruere, og fra RKK ble også Jarle med på turen.Leiren på Finnsnes trekker naturlig nok både store og små fra klubben lokalt, men også en god gjeng fra Tromsø KK tok turen sørover for å bli med på leiren. Det ble holdt treninger for både store og små – og selv om hovedfokuset var fightrelatert trening, ble det tid til noe basic karatetrening også.

wp_20161105_14_49_32_smart

Alt sett under ett forteller både Steffen og Jarle om en fin karatehelg, hvor det gode miljøet i Finnsnes Karateklubb bidrar til at man både har det gøy på trening og i de sosiale aktivitetene rundt.

Les mer om leiren på www.haukis.com!

Dette innlegget ble publisert i Regionale og nasjonale aktiviteter, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.