Elitesamling på Ringerike

2016pre_swe-17-kopi

I helga ønsket Ringerike Karateklubb aktive konkurranseutøvere og deres apparat med trenere og coacher velkommen til en kampsamling i Hønefoss.

Dette samlet rundt 30 utøvere fra 11 klubber. Det betyr at det ikke var mange utøvere fra hver klubb, men dette er en naturlig følge av at fokuset var på å samle eliten. Til gjengjeld klarte samlingen å etablere og bygge videre på et godt samarbeid mellom ulike klubber fra forskjellige organisasjoner.

I løpet av lørdag og søndag ble det kjørt fem økter med både teknisk drilling og en god del sparring. Mange av utøverne som var samlet denne helga skal om knappe to uker delta i stevnet Swedish Open, og dette ble sånn sett en siste og viktig oppkjøring.

Dette innlegget ble publisert i Klubbaktiviteter, Regionale og nasjonale aktiviteter, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.