Sommertrening i klubben 2022!

Det er sommer i klubben, og vi går over til somermodus med «sommertreninger» Hva er en «sommertrening»? Hvem kan møte opp, og hva skjer på disse teningene? Det skal vi prøve å svare på, fordi disse treningene skiller seg ut fra ordinære treninger i klubben når vi er i sesong.

Sommertrening vil starte fra uke 25 og utover sommeren, og vil foregå på tre følgende dager i uken:

Lov med is på sommertrening!

Sommertrening 2022 Dager og tider:

  • Tirsdager 19:00 – 21:00
  • Torsdager 19:00 – 21:00
  • Søndager 12:00 – 14:00

Sommertrening er uorganisert trening for klubbens medlemmer. Dette vil si at det er ikke oppsatte trenere som leder treningene, det er ikke oppsatt innhold – dette må man stå for selv sammen med de andre som måtte møte opp. Dette vil igjen si at man trener på det man har lyst til!

Siden det ikke er fastsatt opplegg og instruktører, så kan ikke dette tilbudet romme de to yngste partiene i klubben: barn 4/5 trinn og barn 6/7 trinn. På disse aldersgrupper det være organiserte treninger og oppsatte instruktører, noe sommerteninger altså ikke har.

2 timer trening på alle? -og hva skal jeg trene på?

Nei, man må ikke komme når det starter, og heller ikke være igjen til det er slutt – det er åpent i hallen på gitte tider – når man kommer og går ift dette bestemmer man selv 🙂 HVA en velger å trene på kan variere, selv om mange velger å sparre litt, så er det rom for f.eks. Kata og styrke trening – selvsagt!

-og skulle man ikke komme på hvordan man blir sliten, så er det alltids noen som vet råd!

Kommer man på sommertrening, så blir man selvsagt alltid inkludert, og man får alltid hjelp til det en måtte ha lyst til å trene på. Men som nevt, man får ikke en instruktør som følger med på hva man gjør under treningen. men når det er sagt, det kan meget godt hende at man kan trene sammen med en!

Trene i Karate-drakt eller?

Hva man trener i bestemmer man selv. Det kan være karatedrakten, eller det kan være annet treningstøy som man føler passer bra å bruke til det man har tenkt til. Det er også greit å tenke på at oppmøte på disse treningene vil naturlig nok variere. Noen drar på ferie, noen vil ha trenings-fri, noen jobber mer osv. Poenget er at det skal være en mulighet for litt aktivitet gjennom den lange sommeren – som er altfor kort.

Så sees vi da!

Frank og Svein Arne
Dette innlegget ble publisert i Artikler om trening. Bokmerk permalenken.