RKK på sommerleir i Horten

Fra torsdag 30/6 til søndag 3/7 var det sommerleir i vår organisasjon NKO, ansvarlig arrangør var Horten Karateklubb. RKK hadde flere som ble med denne gangen, og mange for første gang – noe som er skikkelig artig!

En utrolig flott ramme for årets leir var det gjort, og med THON Hotell som base var det bare å la seg drive med! Flott beliggenhet nede ved sjøen, store grøntområder å trene på, og en hall tett ved om værgudene skulle være vrange. Horten er vi stadig å besøker, og det er alltid flotte arrangement – denne gangen ingen untak!

Sebastian, Bård fra Horten, Henrik og Martin Leander (med en pust i bakken)

En ting er den sosiale delen, hvor en kan bli kjent med andre en annen ting er alt det nye man lærer. Og det er en tettpakket – men ikke hektisk langhelg man melder seg på. I tillegg til trening, er det også mindre «seminarer» med tema som «Inkludering» «Trygg på trening» «nettvett» m.m. Treningen har som fokus at man skal tilegne seg ny kunskap, litt slitsomme øvelser til tider kan det være, men ikke noe ufint.

Årets store trekkplaster kom fra Romania og Sverige, og skuffet ikke. Her fikk man servert utrolig god trening innen faget, og Cristian Boldut (Romania) og Annika Peterson (Sverige) viste hvor utrolig dyktig man kan bli! Da må man nok på flere sommerleire – men det er å få til. I treningen ble man for det meste delt i grupper, og fikk målrettet trening for sin gruppe. Med mindre grupper får en også enda tettere kontakt med instruktørene, og det er enda en bonus.

Fra klubben hadde Martin Leander, Eljar, Simen, Henrik, Sebastian, Per, Eivind og Steffen tatt turen – samt at Oslo avdelingen også hadde med Knut Bendik og Svein Olaf. Ikke bare er det gøy når man er flere som drar på tur, men det kommer noen praktiske fordeler også. En av dem er at da er det flere som kan bidra med å huske det nye man lærer – spesielt hvis klubben har utøvere på forskjellig partier på sommerleiren.

tiden går fryktelig fort, og vips så var det over! Men det er ingen tvil om at det inntrykket om satte seg etter årets leir var veldig sterkt – og da på en god måte! Alle som ble med denne gangen, har som mål å mase litt på enda flere i klubben, som kan bli med neste gang! På leiren traff vi også noen som har trent i klubben før, sånn som Jonas og Marleen. Marleen hadde også treninger og landslags opplegg / nasjonal fightgruppe med de som vil sate litt mer på fighting fremover – så flere leire blir det!

Dette innlegget ble publisert i Klubbaktiviteter. Bokmerk permalenken.