RKK – French Open 2023

Jonas Jenset og Per Steinar Haugen var to av flere nordmenn som stillte i årets French Open!

French Open er et etablert stevne som har blitt avhold i mange år, men det er faktisk første gang RKK har med deltagere i denne turneringen -eller i Frankrike for den saks skyld. Jonas og Per var som sagt del av et større norskt lag, som hadde utøvere fra hele lanet så og si.

Nå er begge to i startfasen av det å gå i internasjonale stevner, så å delta i French Open (Novice category) skulle også være nyttig kalibrering for videre utvikling. Når det er sagt så er det motiverende å se at her henger Jonas og Per med og byr på bra med motstand, (til og med en seier her og der) – selv mot de som vinner klassene!

I tillegg til å representere klubb og land, så er det en kjempe fordel for klubben at noen vil reise ut å hente inn ny informasjon til hva som skjer på kamp og treningsdelen i utlandet – som igjen blir ut utvikling for de her hjemme.

Stor takk til Jonas og Per som tar turen – takk til Marleen Gregusson for coaching og oppfølging – takk til resten av den norske gjengen som deltok. Nevner også at Liam fra Oslo Shin var klar for deltagelse – før en skade satte en stopper for det denne gang. Men Liam tråkket til som en del av apparatet isteden, og det er alltid kjærkommet!

Dette innlegget ble publisert i Stevner og resultater og merket med , , , . Bokmerk permalenken.