RKK – Nordic Fight Camp 2023

Per og Jonas + Liam fra Oslo Shin deltok denne helgen på Nordic Fight Camp. Her fant man de beste utøverene i Norden samlet på samme trening!

Om man tar bildet man har ski-sporten (Norge-Sverige- Danmark) så er det veldig likt når det kommer til Fullkontakt Karate – båre at man må snu det på hodet! Sverige og Danmark har alltid backet Norge opp, og dette var intet unntak. Nå som Norge har kommet mer og mer på banen med en bredere interesse, så har man litt med å bidra med selv også.

Det var lagt opp til mye sparring denne lørdagen, og det er jo ekstra givende når man møter nye folk å sparre med. Og ikke minst når det er godt nivå. Opplegget med å jobbe sammen har vært forankret litt i at Sverige skal avholde EM 1.April – noe de gjør for første gang!

I tillegg til den fysiske delen, så var det godt med input fra de tre land sine landslagstrenere, og igjen her var det mye å hente. Det er mildt sagt godt med erfaring og kompetanse som kan deles fra dette holdet.

Magnus Hanssen / Sverige – Benno Rasmussen / Danmark – Marleen Gregusson / Norge

Dette innlegget ble publisert i Klubbaktiviteter og merket med , , , . Bokmerk permalenken.