Ringerike karateklubb og Spond!

Kjære medlemmer og foresatte i Ringerike karateklubb

En ny sesong gir nye muligheter, og blant disse finner vi Spond. Vi begynner en overgang til dette programmet nå for å bedre kommunikasjonen mellom instruktørene, administrasjonen og medlemmene, og håper at dere vil trives med denne nye løsningen.

Facebook-siden vil bli stengt for kommentarer og meldinger, men vil fortsatt være aktiv ved at det blir lagt ut bilder fra turneringer, trening og aktiviteter vi driver med. Vi jobber med å la hjemmesiden og Spond være hovedkranen for all nødvendig informasjon og oppdatering, og håper dette blir ryddig og enkelt for alle! Hvis man ikke ønsker å bruke Spond, kan man oppsøke informasjon på hjemmesiden eller ta kontakt på e-post eller telefon.

Spond

Det er ikke nødvendig å laste ned dette programmet som applikasjon for å bruke det, men det er en mulighet for de som ønsker. Hvis ikke vil dere få informasjonen som e-post. Vi legger inn medlemmene fra klubben inn i Spond, også får dere en invitasjon til å bli med. Dette er altså ikke pålagt eller et krav, men ønskelig fra vår side, ettersom vi lettere kan gi og få informasjon. Spond behandler data i henhold til GDPR og personopplysningsloven.

Dere kan lese mer om Spond her: https://spond.com/welcome

Andre spørsmål og henvendelser stilles til info.ringerikekarateklubb@gmail.com

Sees på trening!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.