RKK – Kickoff i Arendal!

Kickoff for høstsessongen ble avholdt i Arendal 12-13 August, og RKK var på plass. Det var flotte rammer rundt samlingen – lavterskel og elite vandret hånd i hånd, og den store høydaren var de svenske instruktørene Magnus og Rasmus Bergström!

Over tretti stykker fant veien til et topp opplegg i Arendal!

Fra RKK reiste Martin Leander, Iben, Per og Steffen – pluss at Ellen hadde dratt i forveien og kombinerte dette med et besøk hjemme i Grimstad. For uten om RKK så møtte vi mange kjente som f.eks Liam og Odd Karsten fra Oslo Shin og resten av gjengen som alltid er på plass.

Svenskene er utrolig dyktige på fullkontakt Karate, noe de har tradisjon for -og vet å ivareta. Magnus (far til Rasmus) er den som står sterkt delaktig Rasmus sine sterke meritter – sammen med at Rasmus er en utøver av skikkelig kaliber. Som junior tok Rasmus innersvingen på alle i Norge, og som ung up and coming senior – så tok han jammen innersvingen på de etablerte seniorer fra Norge også. Rasmus har oppnådd resultater sterkere som 20 åring enn hva etablerte herreutøvere i Norge har gjort de siste år. med andre ord – her var det mye å lære!

Rasmus forklarer, med Iben, Ellen og Per som følger med.

Treningen var fordelt mellom far og sønn, og det fungerte veldig bra. De utfylte hverandre og for deltagere så fikk man teknikk og styrketrening godt forklart. Siden det var Kick-off og litt tidlig, så fikk men vel så mye forklaring på hvorfor man burde gjøre de forskjellige øvelsene – enn å kjøre seg i senk på dem. masse fint å ta med hjem!

Magnus Bergström forklarer!

Arendal KK med Amir i spissen er det alltid gøy å henge med! oppleggene er skikkelig bra, og det er masse humor og sosialt – selv om det trenes til tider skikkelig hardt. Som «vanlig» var det flott opplegg, avholdt på Saltrød utenfor Arendal. Flott hall med alle muligheter – og Arendal stod også for bevertning under helgen.

Arendal KK (Ikke alle men noen!) sammen med svenske instruktører

Som sagt så var det mye bra å ta med seg hjem til klubben, samtidig som en fikk tyvstartet litt etter den lange ferien. med sommerleir i Horten arrangert av Horten kk (som selvsagt ogå var med på denne samlingen) så har Rkk fått hentet nye treningsmetoder og inputs fra noen av det beste Europa . Pluss at Per og steffen drar til Sverige neste helg 26-28 August for enda et step opp, hvor leiren kan by på Europamestere og verdensmestere som indtruktører – samt at den svenske eliten er på plass..

Nå varte samlingen i Arendal litt lengre enn hva Rkk rakk denne gangen – men sånn er det noen ganger, uansett så var det en veldig fornøyd gjeng som reiste hjem lørdag kveld!

Dette innlegget ble publisert i Regionale og nasjonale aktiviteter. Bokmerk permalenken.