RKK i Lørenskog Cup 2021

Lørdag 20. november stilte Fredrik, Mikkel og Henrik i Lørenskog Cup, sammen med Eivind og Martin (støtteapparat og coaching) Det var stor spenning om man skulle få til noe av det man har trent på, for de man møter pleier nemlig å sabotere akkurat det! For Fredrik var det første gang, Henrik og Mikkel har kommet over den kneika, men er fortsatt i startgropen.

Mikkel og Henrik skulle få det antatt tøffere enn sist i Okawa Cup, for denne gangen var det litt andre vektklasser å forholde seg til. Pluss at dem også skulle møte utøvere som har vært med på en del, og da vet man at det blir mer å forholde seg til. Både Mikkel og Henrik fikk møte skikkelig motstand. Marcus fra Lørenskog, og Emil fra Horten er solide karar, så her fikk dem testet seg så det holdt!

Henrik og Emil etter kampen! Kan gå hardt for seg på matta, men det er lite som slår litt sosialt samvær over en ispose eller to!

Det som var skikkelig gøy, og den største premien var at begge to fikk til flere ting som man har øvd på – og da er det ekstra gøy! Og ikke minst at det ble litt mer kamptid. Det er ikke lett å få til det man har planlagt eller øvd på når man er på matta, og det er en test i stressmestring ut over det vanlige. I tillegg fikk jo også begge to merke hva Emil og Marcus hadde øvd på – så da fikk man jo også lært mere nytt!

The Happy Campers

For Fredrik som var med for første gang, gikk det mer på å finne ut hva dette egentlig dreier seg om. Selvsagt har en jo sett og hørt endel – men det å være på matta er noe egent! Selv om det var første gang, ble det skikkelig bra start for Fredrik som fikk testet sine ferdigheter mot gode Theodor fra Tromsø KK, som akkurat nylig hadde vunnet Nord Norskt Mesterskap også. Mye å lære i en god kamp mot en god motstander. Og en må få lov til å si at til å være debutant så var det upåklagelig prestasjon!

Dette innlegget ble publisert i Stevner og resultater, Uncategorized, Ungdomspartiet. Bokmerk permalenken.