RKK til Okawa Cup – Sverige

Denne helgen er RKK ungdom pluss apparat på tur til Kungälv, ikke langt over grensen i retning Göteborg. OKAWA CUP er den offisielle anledning – godt kamuflert Harry-tur»! Det er ikke første gang RKK er i Kungälv, ti år siden har gått siden første visit. OKAWA CUP er en bredde turnering, og dette stemmer godt med hvordan man ligger an i klubben. Og selv om OKAWA CUP har stått på programmet i lang tid, så har det blitt sett på som en spisset aktivitet – ikke satsningsmål.

F.V: Johanna, Fredrik, Henrik og Mikkel

RKK laget, deltagere og apparat

Fire stykker av RKK ungdommen er på plass, for to av dem er det aller første gang dette skal prøves, for de to andre er det testet ut før – men heller ikke mer. Lagleder er Johan Olav Kjørstad med handyman Eivind Pettersen tett på. Johan er den med faglig tyngde, debuterte internasjonalt for over ti år siden, avanserte i EM for akkurat ti år siden, så her er det nok i bagasjen!

Som nevnt så er ingen av RKK ungdommene erfarne, og sånn sett heller ikke målsatt deltagelsen med noe annet enn å teste ut, skaffe seg erfaring og ikke minst ha det gøy. Johanna og Fredrik har ikke deltatt på turneringer før, så her blir det første gang. (litt oppdatert informajon: Fredrik måtte desverre trekke seg pga feber, men kommer sterkere tilbake neste anledning! ps: også på bursdagen sin da!!)Henrik og Mikkel prøvde seg i Stora Höga Open, Sverige i 2020, syns det var artig, og har bestemt seg for å teste ut en runde til.

Klubben syns det er utrolig artig at noen velger å prøve litt forskjellige aktiviteter utenfor egen Dojo, så får man se hva det ender opp med. Men uansett motiv, man får langt mer utvikling og forbedring når man tar disse turerne rundt om! Denne gjengen var også på plass, når det var U-samling i Horten for 2 uker siden. (referat kan leses her samt bilder og video) Og ganske riktig her var det jo Svensker på besøk, til og med fra arrangør klubben til Okawa Cup, Kungälv Kyokushin. Ja, det er slik det kan gå!

Da er det bare å ønske gjengen lykke til – ha det gøy, over alt alltid!

Stevne, deltagelse og vektklasser (Litt generell info til interesserte)

Dette stevne går over to dager, Kata lørdag og fight på søndag. Alt syres proffesjonelt via smoothcomp.com dette systemet viser absolutt alt, holder deg oppdatert på stevnedagen, kampnummer, trekninger, når dine utøvere skal på osv. Helt overlegent system, som tar bort mye unødvendig rot og tull, forsinkellser osv. Antall detltagere er 140 stykker.

Regelverk i Sverige er noe forskjellig fra i Norge, og det første man kan nyte godt av er at det er langt mer tilpasset vektklasser enn i Norge. I likhet med internasjonale regler er det 5 og 5 kg vektklasset, eks 60-65kg, ikke 10 og 10 kg som man har i Norge. Ti kg forskjell i muskler, pluss en med noe erfaring og en uten, så blir ikke dette noe vits å avholde. I tillegg går arragør ikke av veien for å tilpasse ytterlig, for at det skal bli optimale forhold.

Poolsystem vs Cup system. Utøve får muligheter til å gå flere kamper – til tross for tap i første kamp. Dette gir også en flott mulighet til å få med seg så mye erfaring som mulig når man ført er på plass.

Pris: 300,- SEK inkluderer lunch til alle deltagere samt Stevne T-skjorte.

LIVE STREAM Link

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.