U-samling i Horten, med Sverige på besøk!

Helgen 23-24 oktober var Rkk på plass i Horten med utøvere og apparat. Denne gangen var det samling for ungdom fra nesten hele landet – og ikke minst Sverige! Å få trene sammen med de svenske utøverene og dems trenere er skikkelig stas, nivå i Sverige er meget godt – og skal man bli bedre, så må man trene med de som er bedre!

De som stilte fra klubben var Martin Leander, Johanna, Fredrik, Mikkel, Sebastian og Henrik. I tillegg var Steffen med som sjåfør sammen med foreldre til Henrik. Steffen skulle også instruere denne helgen, sammen med den svenske landslagstreneren Mangnus Hanssen. Fra Arendal i sør, til Bergen i Vest kom det utøvere, og totalt var det 40 stykker som var samlet denne helgen!

Det å møte andre kan virke litt skummelt første gang, men den lille «fartsdumpen» er man fort over! Da er det bare gøy – litt slitsomt – men mest gøy! Men hva er det so som kan være gøy på disse samlingene? På disse samlingene trenes det litt forskjellig enn det gjøres i klubbene på vanlig treninger. Det vil si at da er det endel nytt, og i hvert fall når det er andre trenere som kommer!

At man lærer noe nytt er noe alle kan tenke seg, men det er jo litt ekstra på slike leire. Og ikke minst så er det jo en sosial ramme rundt dette her, ikke bare spising og skravlig mellom treningene, me denne helgen endte man opp på Peppes Pizza hvor i tillegg til Pizza stod Quiz på programmet! Men dette er som kjent bare bonus, det er jo trening det mest i!

Det fine på samlinger er at man er med på sine egne premisser, det er plass til alle som vil ta i litt ekstra! Som Rkk gjengen som var på plass i helgen, så har man gjort noen små forbredelser. Det første er å trene litt ekstra på fritreninger, så kan man være med på noen mindre samlinger (slik som vi skrev om tidligere, den i Modum)

Etter en slik helg er hodet fullt av inntrykk, mens kroppen er full av trening. Da gjør det ingenting å stå over trening på mandag, en må ha litt hvile også!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.