RKK for 10 år siden – rundt i verden!!

Rkk har alltid vært en aktiv klubb, og har aldri vært redd for å teste ut nye eventer å delta på. For ti år siden var vi fortsatt i startgropen når det kom til å knytte til seg internasjonal kontakt og erfaring. Det er ikke mange (hvis noen) annen klubb i Norge som kan vise til tilsvarende internasjonal deltagelse – 10 år siden deltok klubben på 10 internasjonale turneringer på et og samme år…!

Man skulle gjerne ha skrevet fyldig om hver eneste event, men det er det ingen som gidder å lese, så vi får nøye oss med litt oppramsing. 2011 var et VM år (avholdes hvert 4. år) og da måtte man ut å sjekke hva som foregikk i forkant..

Ringerike Karateklubb deltok på følgende turneringer i 2011:

 • Dutch Open
 • IKK Open (England) 1.plass
 • EM i Litauen (med senior og junior utøvere) 2.runde
 • RM (Svensk riksmesterskap) 2.runde*
 • Swiss Open Junior (mai) 3.plass
 • Swiss Open senior (Juni) 1.plass
 • Diamond Cup (Belgia)
 • Danish Open 2.plass
 • British Open 3.plass
 • VM (Japan / Tokyo)
 • EM U22 (Polen) Til 2. runde

I tillegg har man også med på Kyokushin Open i Bergen, NNM i Tromsø og NM i Oslo. Av internasjonale leire, så hadde man folk på plass på leire i Sverige, Danmark, Sveits, Bulgaria – samt at klubben arrangerte «Spirit Camp» med 80 deltagere, hvor et trettitall svenske utøvere inkludert landslaget var på plass.

Som en kan se av listen, så er et en del ytterpunkter. Dette kom av at man hadde et ønske om å møte de beste – med sine antatt beste, samt å finne et nivåbevisst tilbud for de som var litt mer i startgropen. I tillegg så kan man legge til at før hver internasjonale turnering hadde man en spesifikk samling til den bestemte turneringen f.eks. «Pre Swiss Open» samling. Vinterleier i Tromsø og instruktørsamling i Egersund fikk man også med seg. Utøvere som var ute og slo fra seg internasjonalt: Robin Junge, Tina R Johansen, Torhild Bjella, Even Mannsåker, Emma Lie, Kjetil Myrengen, Johan Olav Kjørstad, Martin Skogmo, Ronny Stensnes (lånt fra Horten)

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.