Aktiv februar i klubben

Det er en stund siden vi har oppdatert nettsiden, men det skyldes administrator og ikke manglende aktivitet i klubben! Februar måned var nemlig fylt med flere aktiviteter hvor klubben vår var representert:

2019-seminar-5

Kampseminar i Danmark

Kyokushin Open i Bergen

Kyokushin Open er stevnet som holder høyest nivå i Norge, og det er et arrangement som er både tradisjonsrikt og alltid godt arrangert. I år stilte Ringerike KK med to utøvere; Per Haugen debuterte i fullkontakt i klassen for rekrutter og Ellen Holtebu stilte i klassen med begrensninger (beskyttelse + touch til hodet).

Begge gjorde en god innsats: Per tapte første kamp på grunn av advarsler, men dominerte ellers kampen. Resultat får være resultat; for Per presterte godt på matta, og tross alt gikk han sitt første stevne noensinne bare tre uker før!

Ellen, som etter hvert har fått en del stevneerfaring, viste god rutine og styrke da hun vant begge sine kamper og ble klassevinner.

51935329_2143014612446980_49218590045372416_n

Ellen og Per i Bergen

Kampseminar i Danmark

På Mathias Halberg senseis årlige kampseminar i København var Ringerike Karateklubb også på plass, representert av Steffen sensei. Årets instruktører var Nazar Nasirov sensei fra Russland og Maciej Mazur sensei fra Polen. I tillegg til disse meritterte instruktørene, er mye av verdien i denne tradisjonsrike leiren også muligheten til å få sparre med mange av de dyktigste utøverne i Nord-Europa. Seminaret trekker nemlig til seg mange av de aller beste, og sparring er vektlagt. Leiren ble gjennomført på eksemplarisk vis, og det balanseres mellom passelige mengder instruksjon/teknisk trening og sparring, og ikke minst godt påfyll med sunn mat og hvile mellom øktene.

2019-seminar-2

Du kan lese mer om leiren her.

Trening i Romania

Samme helg som Kyokushin Open ble avholdt i Bergen, hadde Romania sin årlige kampleir. Mellom alle rumenerne sto det også ei fra Ringerike Karateklubb, nemlig Marleen senpai. Marleen reiste imidlertid ikke til Romania på grunn av denne ene helgen, men for å trene hos C.S.U./C.S.Gym Oradea (dojoen til Anca Wallmen shihan og Harris Wallmen sensei) i 2 måneder fram mot EM i april. Det betyr at Marleen fortsatt er i Romania, hvor dagene går med til teknisk trening, fysisk trening og sparring med utøvere på høyt nivå.

img_20190306_122231881_hdr-1-1.jpg

FB_IMG_1550404279982

Fra den rumenske leiren

 

 

Dette innlegget ble publisert i Klubbaktiviteter, Stevner og resultater, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.