Kampsamling «på midten»

Lørdag møttes klubbene fra øst og vest for å trene kamp sammen. Som flere ganger tidligere ble samlingen avholdt på Geilo, som ligger sånn omtrent på halvveien mellom østlands- og vestlandsklubbene.

v.jpg

Det var godt oppmøte, og fra øst kom det deltakere fra både Horten KK, Færder KK, Oslo-avd. og Ringerike KK. For å gi ekstra utbytte til de med lengst reisevei, ble det også avholdt en teknisk kampøkt på fredag kveld i Ringerike KKs dojo, og de tilreisende overnattet der før det var felles avreise mot Geilo på lørdag morgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fra vest stilte utøvere opp fra både Bergen KK og Egersund KK, så til sammen var det rundt 30 utøvere som møttes på Geilo. Gruppa var sammensatt av juniorer og voksne, erfarne og hobbyutøvere, men uavhengig av alder, nivå og ambisjoner fikk alle mye sparring denne dagen. Det ble kjørt to treningsøkter med god sparring, og det er alltid mye å hente når man sparrer med andre enn de man treffer i dojoen hver uke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nok en super Geilo-samling er historie; vi ser allerede fram til neste gang!

Dette innlegget ble publisert i Regionale og nasjonale aktiviteter, Ungdomspartiet, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.