Ringerike Karateklubb i Japan

I månedsskiftet oktober/november reiste fire av Ringerike Karateklubbs medlemmer og instruktører til Tokyo i Japan for å trene i karatens hjemland. Senpai Steffen, Senpai Marleen, Svein Olaf og Kirsti fikk med seg flere treninger i to forskjellige dojoer.

FB_IMG_1509805188102

Ochanomizu dojo

IMG_20171104_140558011

Azabu-Juban dojo

Den ene dojoen, Ochanomizu dojo, ledes av Shihan Kumiko Sunakawa, som flere kjenner fra hennes besøk i Norge. Den andre dojoen, Azabu-Juban dojo, ledes av Shihan Yasukazu Koi. Det er ikke første gang klubben besøker disse dojoene; både Steffen og Marleen har tidligere besøkt Ochanomizu dojo, og Marleen har også vært i Azabu-Juban dojo før. Gjengen fra Ringerike ble veldig godt mottatt begge steder, og gjennom treningsøktene hentet de med seg mye inspirasjon og lærdom.

Bilder fra Ochanomizu dojo:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Bilder fra Azabu-Juban dojo:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dette innlegget ble publisert i Klubbaktiviteter, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.