Kampsamling for barnepartiene

Lørdag 18. november arrangerte Ringerike Karateklubb en kampsamling for barnepartiene, hvor også barna fra Horten KK, Modum KK og Færder KK var invitert til å delta. Fra de 4 klubbene møtte det opp 30 utøvere for å trene karate og kampteknikker sammen.

IMG_20171118_133534398 (1)Samlingen startet med to økter teknikktrening. Her ble barna delt inn i to grupper etter beltegrad og erfaring, men alle fikk øve på både slag- og sparketeknikker og bevegelser og stillinger som brukes i kamp.

Etter de to teknikkøktene var det tid for vennskapskamper, noe mange av barna hadde gledet seg veldig til! Vi kaller kampene vennskapskamper fordi dette er treningskamper hvor det ikke er et mål om å vinne, men å vise fram hva man har lært, og kampene styres av en kampleder som skal ivareta at alle får en god opplevelse. Uansett, dette innebar at alle fikk gå to kamper mens alle andre, inkludert mange foreldre, satt og så på. Alle gjorde en kjempeinnsats på matta, og det ble vist fram mange gode teknikker og gode kamper. Dagen ble avsluttet med at alle deltakerne fikk både diplom og deltakermedalje.

Noen flere bilder kommer!

 

Dette innlegget ble publisert i Barnepartiet, Klubbaktiviteter. Bokmerk permalenken.