Sesongens gradering er overstått!

Som tradisjon er, ble vårsesongen i karateklubben avsluttet med gradering. Ja, når det er sagt, er det fortsatt mulighet til å trene hele sommeren gjennom, men det er jo gjerne slik at mange går inn i en slags feriemodus i slutten av juni.

4

På graderingen var det imidlertid ingen tegn til feriemodus; mange av klubbens utøvere som har trent jevnt, hardt og mye de(n) siste sesongen(e) stilte opp for å prøve seg til nye beltegrader. Hele fargespekteret var representert – fra de som gikk sin aller første gradering til de som gjorde sin aller siste på fargede belter. Det var også godt alderspenn, ettersom ungdoms- og voksenpartiene graderte sammen.

5

På graderingen ble utøverne testet både fysisk, mentalt og teknisk. De skulle ikke bare vise at de kunne enkeltteknikker, men også vise forståelse for hvordan disse teknikkene kunne settes sammen og anvendes i praksis. Dermed var det ikke bare kroppene som ble varme og fikk kjørt seg denne sommerdagen, men også mange hoder som fikk seg en real økt.

Graderingen ble avsluttet med fight-test for alle som skulle til blått belte eller høyere, og til dette møtte en god stamme av klubbens fightere opp og ga alle som graderte noe å bryne seg på også i denne siste biten av graderingstesten.

2

Som vi har sett på tidligere graderinger, er det ingen selvfølge at alle klarer graderingen sin, og det stilles strenge krav til hva utøverne skal levere. Men denne gangen viste alle gode resultater som følge av gode forberedelser, og vi kan gratulere alle deltakerne med nye grader. Blant dem har vi fått fire nye brunbeltegrader i klubben; Ola, Egil og Kirsti gikk fra grønt til første brunt og Svein Olaf gikk opp til 1. kyu/andre brunt.

1
7
5

 

Gratulerer til alle som graderte!

Dette innlegget ble publisert i Graderinger, Klubbaktiviteter, Ungdomspartiet, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.