Sommer i Ringerike Karateklubb – men mye som skjer likevel!

a8

Marleen har trent i Japan i sommer

Ringerike Karateklubb har gått i sommermodus, men det er ikke alle som tar fri fra karaten likevel! Hele sommeren gjennom er det treninger, og en håndfull av klubbens medlemmer møter trofast opp på trening for å holde formen ved like.

I tillegg er det noen som har kombinert ferie med trening:

Senpai Steffen og Svein Olaf representerte Ringerike KK på årets sommerleir på Moi, der Shihan Lloyd Payne var hovedinstruktør. Også Steffen instruerte på leiren. Til tross for litt dårlig sommervær var det en trivelig leir med god stemning og mye karatetrening, og som alltid en mulighet for karatevenner fra hele landet å møte hverandre og dyrke sin felles karateinteresse.

c1.jpg

(Bilde fra samme sommerleir for 2 år siden)

Senpai Marleen har vært i Tokyo i tre uker, og trente karate nesten hver kveld. Å trene karate i Japan er en helt spesiell opplevelse; dette er tross alt karatens hjemland. Denne gangen trente Marleen i tre ulike dojoer; Sohonbu (Shinkyokushins hovedkvarter), dojoene til Shihan Koi og Ochanomizu dojo. Ochanomizu dojo er Shihan Kumikos dojo, og henne kjenner flere av klubbens medlemmer fra fjorårets sommerleir. Med mange timer trening for flere japanske toppinstruktører bak seg, har Marleen helt sikkert mye å ta med seg tilbake til treningene i høst.

Svein Olaf dro på motorsykkeltur i Europa, og benyttet anledningen til å besøke dojoen til Sensei Harris Wallmen og Shihan Anca Wallmen. Der ble han tatt godt i mot; både i og utenfor dojoen, og fikk med seg noen verdifulle treningsøkter.

b1

Nå gjenstår noen sommeruker før ordinære treninger starter opp igjen i slutten av august, men for de mest aktive skjer det noe hele tiden: RKK starter den nye sesongen med deltakelse på Banzai camp i Göteborg 11.-13. august.

d1.jpg

Har du trent karate i sommer? Sommertreningene er hver tirsdag og torsdag 19:00-20:30 og søndager 12:00-14:00.

e1

 

Dette innlegget ble publisert i Klubbaktiviteter, Regionale og nasjonale aktiviteter, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.