Fightseminar for barnepartiet

Lørdag 2. april arrangerte Ringerike Karateklubb fightseminar for sine yngste medlemmer. Mange utøvere fra barnepartiene møtte opp denne dagen for å trene kampteknikker og ikke minst prøve det hele ut i kamper med hverandre.

fightseminar 2.4.2016

Dagen ble delt i to økter. Den første økta ble kampteknikker gått gjennom og øvd på – og det var nettopp disse teknikkene som i økt nummer to skulle brukes i kamper med hverandre.

Alle utøverne fikk gå minimum 3 kamper, som hver varte i ett minutt. Ett minutt høres kanskje ikke så lenge ut, men i karate hvor hele kroppen brukes og man har motstandere som er med på å utfordre hverandre, rekker alle å bli slitne! Alle ble loset trygt gjennom kampene sine og fikk gode råd underveis fra Martin, som ikke bare er instruktør på barnepartiet, men også en fighter med mye egen stevneerfaring.

Utøverne gjorde alle en kjempeinnsats, og det virker som alle var fornøyd med dagen – både utøvere og instruktører!

 

Dette innlegget ble publisert i Barnepartiet, Klubbaktiviteter. Bokmerk permalenken.