Spirit Camp 2011 – referat og bilder

311946_10150281936121857_540821856_8115178_3226658_nÅrets Spirit Camp er avsluttet, og Ringerike karateklubb vil gjerne få takke instruktører, utøvere og alle andre som har bidratt til at det ble et arrangement fylt av godt faglig innhold, harde økter, god sparring og trivelig selskap – og til og med en tur innom dyreriket 🙂

Senpai Steffen har laget et eget referat fra campen – dette finner du på www.haukis.com. En del av deltakerne/deltakerklubbene har også referert, se f.eks. hos Horten karateklubbMjölby BudoBloggCecilia Wallins bloggFyllingen karateklubb og Tromsø karateklubb.

Bilder legges fortløpende i bildearkivet.

Dette innlegget ble publisert i Regionale og nasjonale aktiviteter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..