Gull til Norge i Swiss Open 2011!

Tina Johansen, Even Mannsåker  og Ronny Stensnes representerte Norge i Swiss Open i Stans, Sveits.

Her er en foreløpig, kort oppsummering;

 

Tina debuterte i fullkontakt februar 2011 og dette er den fjerde internasjonale turneringen så langt – noe som i seg selv er en prestasjon. Hun gikk sin innledende kamp mot polske Marta Lubos, som senere ble kåret til beste tekniske utøver. Kampen gikk tiden ut, og kampen endte 3-2 i Tinas disfavør.

Ronny møtte russisk motstand i sin innledende kamp, og dette ble også en veldig jevn fight med en agressiv Stensnes i føringen. Etter dommeravgjørelse ble imidlertid det endelige resultatet 3-2 til russeren Vladimir Makarichev.

Even vant sin innledende kamp mot ungareren Marcell Töth. Han vant også sin neste kamp – mot polske Gil Mateusz – før full tid. Nok en polakk, Igor Lamot ventet i neste kamp, og etter en arbeidsseier var Even klar for finalen. Her møtte han Marek Odzeniak, også fra Polen, og etter ekstra runder og veiing sikret Even gullet gjennom tamashiwari.

Fyldig referat finner du – som alltid – på www.haukis.com.

Dette innlegget ble publisert i Stevner og resultater. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..