RKK – Fight Camp Danmark 2023

Martin Leander, Per og Jonas var på Camp i Danmark, der traff de bl.a Liam, Kirsti og Odd Karsten fra Oslo Shin – og godt over 100 andre fra forskjellige land!

I mange år har Norge hatt deltagere på den årlige Danske Fight camp. Dette har i tillegg til utvikling bidratt til motivasjon, og ikke minst har den for mange fungert soom et vindu ut til Europa. For RKK har det vært en suveren måte å holde seg oppdater på, både innen trening og slvfølgelig kamp trening.

Årets leir samlet 130 utøvere fra flere forskjellige land, med hovedtyngden fra Sverige og Danmark – naturlig nok. Norge hadde drøyt 20 utøvere på plass fra Arendal (dro før lagbildet) Horten, Oslo, Bergen, Ringerike og Egersund. Som alltid fikk de fremmøtte en solid porsjon av tekniske innspill og treningsmetoder – og det av eliten selv. Arrangør Mathias D Halberg deltok i år selv på instruktør delen, og øste av den kunskap han har. Flere topp fighters har blitt produsert av Mathias gjennom årene – og vil fortsette å komme.

Sparringen er noe for seg selv på den Danske Fight Camp, og det er utviklende på alle plan og nivåer. Sparrings-kulturen er proffesjonell, og er uten skader. Det ligger også en naturlig vilje til å bidra til et løft om man møter noen med mindre erfaring. Dette skaper en særdeles vennlig atmosfære under hele leiren.

Maten er et kapittel for seg selv! Det er ikke bare «bra» mat, men svært bra mat! -og ikke minst mat som passer til aktive mennseker! Dette bidrar jo ytterligere til trivsel og godt humør. Man kan også legge til at den totale kostnad på dette er så liten som den kan være – man får meget for pengene!

«Det er deilig å være norsk – i Danmark!!»

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , . Bokmerk permalenken.