RKK Gjennom 2022!

Mye skjedde gjennom året 2022 i klubben, og et på mange fronter. Lokalt var det opp igjen med normal drift etter pandemi, som trakk med seg aktivitet i og utenfor Norge. Mye organisatorisk jobbing ble det også, nye medlemssystemer og lederskifte topper den søylen. Vi tar en titt på 2022!

Litt tørt administrativt innledningsvis, også kommer de rene aktivitetene listet opp nedover – krydret me litt bilder og film!

Tungt administrativt år

En av de største jobbene gjennom 2022 er lite synlig. Det er den administrativ jobbing i klubben. Det er mange navn og dertil informasjon som skal behandles på sene kvelder for å få maskineriet til å gå. Etterslep av Norges Kampsportforbund (NKF) sitt lite ønskelige bytte av medlemssystem henger fortsatt igjen.

Klubben går over til SPOND i løpet av 2022. Mye er gjort, men fortsatt litt igjen. Alle må inn, i sine respektive grupper, og ikke minst alle må også koble seg opp – slik at man faktisk kan bli mottaker av informasjonen som klubben sender ut.

For større klubber med stor administrasjon og muligheter til å jobbe med slikt på dagtid er det lite problem, for dugnads-klubbene med kontoret i stua er det verre. Flere klubber har mistet store deler av medlemskontigent, oversikt og trener kapasitet pga dette, Rkk henger brukbart med – men med fortsatt litt å gjøre. Dette gjelder også de forskjellige pålegg som NKF velger å legge til, som man må etterfølge for å drifte lovlig.

Ut av pandemi – inn i aktivitet

Bergen ⇒ 18-19 februar. Det var planlagt en større samling med betydelig kapasiteter på Ringerike som et Kick Off, men dette måtte vike for Covid restriksjoner. Etter hvert fikk man åpne opp – så og si på normalbasis, og da ble første turen ut gjort til Bergen 18-19. Februar. En solid gjeng var på plass fra Rkk samt Oslo Shin (som er Rkk in filial i Oslo) I Bergen møtte man stort sett resten av Norge, som totalt ga et femti-talls utøvere som var på farten.

Danmark Helgen 4-6. Mars

-var det klart for den årlige fight- camp avholdt i København, Danmark. Dette er en leir klubben har vært med på i mange år – og som står fast på programmet for aktiviteter man MÅ ha med seg. Per og Steffen dro av gårde fra Ringerike – koblet opp med Svein Olaf og Kirsti fra Oslo Shin – og turen var et faktum!

Hønefoss 8. Mars, denne dagen avholdt klubben årsmøte, viderer drift og organisering ble sikret.

Arendal ⇒ 13. Mars var det en fin dagstur til Arendal, Kikk på nye lokaler, gode økter og sosialt samvær! Per og Steffen tok turen, og i tillegg til å treffe Arendal, var også utøvere fra Egersund på plass.

Horten ⇒ 18-19 Mars

NKO årsmøte og instruktørsamling. Faglig påfyll, åsmøte formaliteter og ikke minst sosialt samvær. Et flott årsmøte ble avholdt i Horten med et vidt spekter av innhold. Steffen tok turen fra Ringerike, Svein Olaf (NKO sin president) m.fl. tok turen fra Oslo.

20. Mars ble det kjørt NKO fight-samling i Horten, siden mange allerede var der i forbindelse med årsmøte. Men til det kom enda flere til: Tina, Ellen, Jonas, Per og Johan tok søndagsturen fra Ringerike. En liten video fra sparringen følger:

Bergen ⇒ 26. Mars NM. Svein Olaf, Per og Steffen tok turen til Bergen, hvor årets NM ble avholdt i Haukelandshallen. Denne gangen var det skader som satte stopper for deltagelse, så tilskuer ble det!

Polen, Tarnów ⇒ 1-3. April, Europamesterskapet, EM ble avholdt i det sørlige Polen i år, Svein Olaf og Steffen tok turen for å bistå utøvere og organisasjone. Et flott arrangement av en av Europas beste Fullkontakt nasjoner Polen.

Sverige, Stockholm 9-10. April,

En kort uke fra EM ble det ny tur, denne gangen til Sverige, Stockholm nærmere bestemt Bosön og Sveriges svar på Olympiatoppen og toppidrettssenteret. Bakgrunnen er samarbeid med det svenske landslaget og dets apparat, noe vi har hatt i over ti år faktisk! Per og Steffen pakket bag og la i veg..

Sverige, Stora Höga ⇒14. Mai

Denne helgen var Rkk på tur i Sverige, Den årlige «Stora Höga Open» Her er det fighting som står på menyen, og det er tøffe men lærerike tak hos «söta bror» Martin Leander, Mikkel, Henrik og Per i Stora Høga Open, Oslo stiller med Martine, Toy og Odd Karsten.

I tillegg til utøvere, var foreldre på plass til Mikkel og Henrik, samt at lagledere var en naturlig del av apparatet, Liam, Johan og Steffen m.fl sto i roller som coacher og den delen.

Hønefoss ⇒ Juni , ble det avholdt graderinger i klubben, og i sammenheng med dette hadde man på barne partiene treningsleir med gradering 10 og 11. Juni (med overnatting!) Med Frank i spissen ble avvikling av leri og gradering utført.

Horten ⇒ NKO Sommerleir 30. Juni – 3. Juli.

Årets sommerleir i Horten blir omtalt som en av om ikke den beste leir noen sinne. Det var en ramme vi aldri hadde sett maken til fra organisatorisk side, samt at instruktører og gjester fra Romania, Sverige og Polen gjorde opplevelsene på trening helt utrolig bra. Heldigvis – så var det mange fra klubben som fikk med seg denne! Mulig faktor var at det ikke har vært mulig å være med på slikt pga pandemi for en stund – uansett, dette var over snittet!

Egersund ⇒ Kampsamling 10-12. Juni.

Denne helgen var det kampsamling i Egersund, med topp Dansk kompetanse, Mathias Sensei, Per tok turen!

Hønefoss, Juni – ny leder i Ringerike Karateklubb!

Etter et ekstraordinært styremøte, fikk klubben ny leder: Johan Olav Kjørstad! Etter mange år var det på tide å slippe yngre krefter til, og Steffen Haukedalen som avtroppende leder trakk et lettelses sukk – godt fornøyd!

Arendal ⇒ NKO Kick Off 12 – 13 August

Kickoff for høstsessongen ble avholdt i Arendal 12-13 August, og RKK var på plass. Det var flotte rammer rundt samlingen – lavterskel og elite vandret hånd i hånd, og den store høydaren var de svenske instruktørene Magnus og Rasmus Bergström! Mange fra Klubben var på plass bl.a Ellen, Martin Leander, Iben, Per og Steffen – i tillegg fra Oslo Liam og Odd Karsten.

Sverige, Gøteborg ⇒ Camp Banzai 26 – 28 August

Camp Banzai avholdes årlig i Sverige, og Rkk har for vane å dra på denne supre leiren! Leiren har instruktører av verdensklasse, og samler rundt et hundretalls utøvere hvert år! Per og Steffen pakket bag, og i Sverige traff man mange kjente, bl.a Liam fra Oslo Shin.

Horten ⇒ NKO Fight samling 10. september.

En solid samling med hele landet på plass, og en god gjeng fra klubben også. Per, Martin Leander, Jonas og Steffen pluss Liam, Ola og Odd Karsten fra Oslo Shin.

Bergen ⇒ Fight samling 10. oktober.

Ikke alle brukes høstferien i skog og mark, noen velger å svette inne også! nå ble det en flott tur over fjellet til Bergen for Per, Jonas og Steffen, som tok turen over for å delta på Fight-samling lørdag 1.oktober, der møtte man bl.a Svein Olaf fra Oslo Shin.

Oslo ⇒ internasjonal Fight samling 22-23 Oktober

Samling i Oslo med to av verdens beste utøvere, Monika Zielińska og Maciej Mazur / Polen! Her stilte mange fra klubben og Oslo opp til tross for endel sykdom var det solid oppmøte!

Sverige ⇒ Kyokushin Nordic Challenge 20. November

Her var flere av Ringerike og Oslo i acttion! Dette var en match-making «turnering» hvor Sverige og Norge møttes med oppsatte kamper. Dette var kun for seniorer, siden det dreide seg om fullkontakt. Fra Oslo hadde vi Liam og Odd Karsten. Fra Ringerike hadde vi Jonas og Martin, mens Per måtte melde pass pga skade denne gangen,

Hønefoss ⇒ November og Desember

Sykdom, avlyste treninger MEN avholdte graderinger fikk prege de to siste mnd. -og ikke minst man fikk med seg Oslo shin på litt Jule (opp) sparring 24. Desember!

Ringerike karateklubb må se tilbake på en aktiv sessong, mye aktivitet ute som skal bringe nytt inn til klubben, Den store takk skal rettes til alle som kommer på trening – liten som stor!

Dette innlegget ble publisert i Klubbaktiviteter, Regionale og nasjonale aktiviteter. Bokmerk permalenken.