RKK på EM i Polen 2022

Lørdag andre april var det klart for EM i Fullkontakt som ble avholdt sør i Polen, i byen Tarnów. RKK har hatt en stor rolle i å klargjøre utøvere til EM, dette sammen med flere selvsagt – og da må man være med løpet ut. Marleen, Svein Olaf og Steffen var på plass, og bidro med oppgaver – samt å være der det skjer!

Det er mye som skal holdes styr på når det kommer til et så stort arrangement som EM, og det å ha et godt apparat er alfla omega. Det har klubben her vært i over ti år, og har litt kompetanse som kan komme godt med – både på og utenfor matta.

Marleen Gregusson har vært hyppig på matta når det kommer til tøffe turneringer, og hadde ikke sykdom kommet i veien så hadde det vært en runde til eller to denne gangen også. Men som det var – og det er ikke mulig å stille svekket på dette nivået, så ble Marleen sin rolle å coache landslags-venninne Therese fra Egersund. Dette var gull verdt sånn sett, for Marleen hadde møtt den polske topp utøveren før, som er den beste i Europa.

Demo av Kata – med belter sommsymboliserer det Ukrainske flagget som støtte for Ukrainas kamp.

Svein Olaf og Steffen hadde sine ting, og full dag på dem også. Her stiller Svein Olaf opp som «presse» dokumenter alt av interesse, og holder sånn sett Norge godt oppdatert på hva som skjer gjennom kameralinsen. For Steffen sin del, så ligger det også i coach retning, siden han har coachet på EM og VM nivå sien 2007. Her er det å bistå utøvere og de aktive coacher med taktikk og generell informasjon om hvem man møter – og om noe endrer seg ila dagen – så er et greit med en gammel rev i kluissene som kan finnu ut av ting på erfaring!

Fyldig EM referat kan du lese HER med tekst fra bilder fra Svein Olaf

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.