RKK Ungdom på samling!

Lørdag 25. September var det tur for en liten Karate-utflukt. Turen gikk til vår Karate nabo i Modum, Modum Karateklubb. Der ble det arrangert treningssamling for ungdom, og RKK hadde flott deltagelse med Stefan, Henrik, Mikkel, Johanna, Fredrik, Martin Leander og Oda. I tillegg var Jonas på plass, som trener litt begge klubbene. Johan og Eivind var (aktive) sjåfører, som slang seg med på øktene!

Emil (fra Horten) Mikkel, Martin Leander og Oda tar en 5 minutter 😉

Det er noe ekstra med å dra ut til andre klubber for å trene. Da treffer man jo andre på samme alder, andre trenere og må gjøre ting litt på andre måter en hva en er vant til. Litt «skummelt» kan alt dette være, men det viser seg at det er som å kjøre berg og dalbane – når en først er i gang – så er det fryktelig morro!

Ekstra morro for Klubben er at det var flere som ikke hadde prøvdt dette før, som nå ble med. Stefan, Henrik og Mikkel har litt erfaringer med dette, mens resten fikk prøve før første gang. Tema var kamp på denne samlingen, og det er jo litt spennende når en skal trene dette med andre man ikke kjenner – det kunne vel hende at man fikk vondt? Det gjør man, men ikke mer enn kva en er vant til på trening – så går sin gang. For de som har vært med noe ganger, så blir det sånn at man får seg noen Karate-venner i andre klubber også.

Det var to treninger med en liten pause i mellom. Gjennom de to øktene ble det flere forskjellige øvelser, også ble det selvsagt en god del sparring så fikk en testet kondisen litt også!

På helgens samling var det et tyvetalls utøvere fra flere klubber, og snart er et nye muligheter for å bli med tilsvarende begivenheter, ikke dumt med litt «krydder» i hverdagen!

Gjengen er samlet!
Johan og Jonas

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.