Camp Banzai 2018

I helgen stilte Ringerike Karateklubb med fem utøvere på Camp Banzai, hvor de bulgarske legendene Sensei Valeri Dimitrov og Sensei Dimitar Trampov var instruktører. For Ringerike KK har det så smått blitt en tradisjon å reise på denne leiren; en godt arrangert og trivelig leir som fungerer som et godt kick-off for høstsesongen.

aaa.jpg

De norske utøverne sammen med instruktørene på Camp Banzai

De mange oppmøtte hadde store forventninger, og de bulgarske instruktørene innfridde: Det ble variert kamptrening med mange forskjellige tekniske driller; noen som fokuserte på viktige, grunnleggende elementer som stillinger og posisjonering, mens andre driller ga nye vinklinger på både kjente og mer spesialiserte teknikker. Og selvfølgelig var den obligatoriske gjennomgangen av Sensei Valeris berømte hælspark også med. I tillegg ble det også satt av godt med tid til sparring, noe som hører med når mange dyktige utøvere møtes på tvers av landegrenser, stilarter og klubbtilhørighet.

aaaa

Alt i alt var også årets Camp Banzai en suksess, og vi takker Banzai Kyokushin Karate for nok en super leir!

IMG_20180817_191916_751      IMG_20180817_120949_692

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Klubbaktiviteter, Regionale og nasjonale aktiviteter, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.