Sparebankstiftelsen DNB støtter Ringerike Karateklubb!

Det er med stor glede at vi kan fortelle at Sparebankstiftelsen DNB har valgt å støtte Ringerike Karateklubb med en pengegave til å skape mer aktivitet og tilhørighet.

43439BBAC67142AEA939AD1DBACCA1BE

Sparebankstiftelsen DNB er en uavhengig stiftelse som eier rundt 8 % av aksjene i DNB, og utbyttet fra disse aksjene brukes til å støtte ulike samfunnsnyttige prosjekter. Med visjonen «Vi utløser gode krefter» støtter de tiltak innen kunst, kultur, friluftsliv, idrett og mye mer. Spesielt støttes prosjekter som skaper engasjement, involverer frivillige og gir et positivt bidrag til barn og unge.

062E326B68594F6C868A4F040C325A81

Med andre ord bidrar Sparebankstiftelsen DNB til at mange klubber og grupper kan få sine drømmer og visjoner oppfylt med en økonomisk støtte (pengegave). Støtten gis til planlagte prosjekter og må søkes om; og stiftelsen er således ikke en sponsor som støtter daglig drift, men som gir støtte til et spesifikt prosjekt.

88E7DE7FEB934E71904B62551C8A15CA

Barn fra klubben på stevne i Horten

For Ringerike Karateklubb er dette prosjektet å sette i stand den nye dojoen som vi flyttet inn i rundt nyttår: Mange av klubbens medlemmer la i julen ned et betydelig arbeid med å snu lokalene fra kontorer til treningslokaler. Det var mye som skulle gjøres, og det er fortsatt mye som skal gjøres, derunder oppgaver hvor klubben må hente inn fagfolk til å gjøre jobben. Da begynner kostnadene fort å stige, og uten den hjelpen vår klubb nå får av Sparebankstiftelsen DNB ville mange av de nødvendige oppgraderingene blitt vanskelige å få til. Som en klubb med flotte medlemmer og mye stå-på-vilje skulle vi nok ha fått til mye etter hvert, men det ville da måtte strekkes ut over lang tid. Og det å kunne få de grunnleggende fasilitetene på plass innen kort tid, opplever er viktig for å skape en god arena for trening og samhold for alle, men kanskje aller mest for de yngste medlemmene som skal få komme til trening i en klubb hvor ting er på stell.

IMG_20171218_213240371

Annerledes førjulstid i dojoen 2017 – den skulle bli innflyttingsklar til nyttår 2018.

Sparebankstiftelsen DNB er en skikkelig tungvekter innenfor filantropiske organisasjoner (organisasjoner som gir uten hensyn til egen vinning). Og som med tungvekterne vi møter på trening i egen klubb, så ser vi at de store også ser og tar seg tid til å støtte de aller minste med råd og hjelp. Som klubb er vi utrolig takknemlige for at nettopp vi har fått støtte, slik at vi kan fortsette å være et idrettslag og en «familie» hvor alle er velkomne og kan være seg selv.

20160629_183414

En stor familie med rom for at alle kan komme som de er.

Arbeidet vil begynne i løpet av sommeren, og planen er å være ferdig med de største omveltingene innen oppstart til høsten, hvor klubben også fyller 30 år!

Kunne man fått en bedre 30 års bursdagsgave?!

autumn-941192_1920.jpg

http://www.sparebankstiftelsen.no

 

 

Dette innlegget ble publisert i Barnepartiet, Informasjon, Klubbaktiviteter, Ungdomspartiet, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.