Kampsamling før EM

I helga ble det arrangert kampsamling på Hønefoss, hvor formålet var å gi en siste oppkjøring til utøverne som skal til EM i Polen om knapt to uker. Selv om det er relativt få som skal delta i europamesterskapet, er disse utøverne helt avhengige av gode utøvere å trene med, og mange habile utøvere var på plass denne helga. Også en del aktive juniorutøvere deltok på samlingen; dette er utøverne som kanskje skal representere oss i de store mesterskapene om noen år.

IMG_20180428_093758050

Samlingen startet på fredag kveld og ble avsluttet søndag formiddag etter totalt 5 gode treningsøkter. Fokuset var teknisk, og mange øvelser handlet ikke først og fremst om hvordan man selv vil fighte, men hvordan man kan forholde seg til forskjellige teknikker og kampstiler som motstanderen bruker. Det ble også tid til en del sparring, og ikke minst også fysiske øvelser – som må til i sluttfasen av en mesterskapsoppkjøring.

Takk til utøverne fra karateklubbene Bergen, Egersund, Horten, Færder og Modum for en trivelig og utbytterik helg på Ringerike!

IMG_20180427_204118087

Allerede på fredagen var en god gjeng samlet, på lørdagen var det dobbelt så mange!

Dette innlegget ble publisert i Klubbaktiviteter, Regionale og nasjonale aktiviteter, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.