To gull i Lørenskog

Lørdag 28. oktober arrangerte Lørenskog Karateklubb norgescupstevne som tiltrakk seg deltakere fra både Norge og Sverige. Ringerike Karateklubb stilte med to deltakere; Odd Karsten Svartaas Michaelsen og Hayder Laith Aldaraji, som begge trener i Oslo-avdelingen til klubben. Martin Skogmo var med som klubbens coach.

ff

Odd Karsten gikk i klassen fullkontakt med begrensninger (dvs. uten knockout mot hode og med hansker og leggbeskyttelse) og møtte i første kamp Thomas Gulbrandsen fra Modum Karateklubb. Dette var Thomas første stevne, og selv om han kjempet godt viste Odd Karsten at han var den mer erfarne i denne runden. Odd Karsten scoret to wazaari (poeng) med slag i magen og vant dermed kampen før fulltid. Neste kamp var finale i klassen, og her møtte Odd Karsten motstanderen Mathias Alexander Jarn fra Færder Karateklubb.  Her fikk Odd Karsten bryne seg på en motstander som var både sterk og teknisk dyktig, men etter hvert som kampen gikk dro Odd Karsten fra og det virket som Mathias ikke hadde kondisjon til å holde følge. Odd Karsten satte to poenggivende teknikker i magen på Mathias også, og vant dermed også denne kampen på poeng. Med det ble Odd Karsten klassevinner og tok med gullet hjem til Ringerike Karateklubb!

23468434_10154685332291525_1479371012_o

Hayder gikk i klassen for fullkontakt (med knockout), hvor han først møtte Håvard Borge fra Færder Karateklubb. Håvard er en teknisk dyktig fighter, men har ikke tidligere gått knockdown (fullkontakt), og Hayder dro nytte av sin erfaring i denne kampen. Han vant etter å scoret en waza-ari (poeng) for treff til hodet som rystet motstanderen.

I sin finalekamp møtte Hayder en utøver fra Bryne, Stian Mossige. Hayder var ordentlig på hugget i denne kampen, og la stort press på Stian; et press Stian ikke klarte å svare opp mot. Med gode kombinasjoner av slag og spark scoret han i løpet av kampen to wazaari (poeng) og vant dermed finalekampen før fulltid.

Vi gratulerer både Odd Karsten og Hayder med sin flotte innsats på stevnet, hvor begge tok med seg hvert sitt gull til Ringerike Karateklubb!

Dette innlegget ble publisert i Stevner og resultater, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.