Kickoff på Geilo

unnamed

Lørdag 14. januar ble årets første samling avholdt på Geilo, og 26 fightere (12 av dem fra Ringerike KK) møtte opp for å trene sammen denne dagen. På denne samlingen var det først og fremst aktive fightere som var med; enten nåværende eller tidligere konkurranseutøvere og det viktige coach- og trenerapparatet rundt. Slik ender man opp med en gjeng som ikke bare trener seg selv, men som ønsker å gjøre hverandre gode også. 

82566a13f1f345af84fad76d5de9d44e

Samlingen besto av to gode treningsøkter: lett oppvarming, etterfulgt av mye sparring.
Det var fokus på lett og teknisk sparring, hvor man kunne utfordre hverandre teknisk og prøve ut forskjellige teknikker, taktikker og kombinasjoner uten å frykte å få bank i prosessen. Dette gjorde også at den delen av gruppa som hadde hatt lang nok juleferie (les: dårlig kondis) også kunne være med på leken, og også ha godt utbytte av hele treninga. For de som trengte mer fysisk kjør, ble det satt av tid til noen putesett på slutten av hver økt også. Stemningen før og etter øktene var også god, og mange opplever nok at utbyttet av en slik samling ikke bare er karatefaglig, men også i stor grad den sosiale utvekslingen med karatevenner.

6d46e690a9294cd08239b684825b859c

Grunnen til at samlingen ble avholdt på Geilo, er at det ligger omtrent på halvveien mellom Bergen og Ringerike, og gjør det litt lettere for disse to klubbene å møtes. Reisen – både fra øst og fra vest – gikk veldig greit, og fasilitetene vi fikk bruke på Geilo skole var helt topp; og derfor er det ingen umulighet at vi går for denne løsningen igjen ved en senere anledning. I tillegg skal det nevnes at det også kom en håndfull utøvere fra Egersund, som hadde ofret adskillig flere timer enn resten for å komme seg til samlingen denne dagen.

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.