Treningssamling i Bergen

Lørdag 9. januar reiste seks av klubbens utøvere til Bergen for en uformell treningssamling. Martin, Johan, Ming, Ellen H., Siri-Linn og Ole Torgny raste over til Bergen med nattoget, hvor Bergen KK hentet på stasjonen og serverte frokost i dojoen. Deretter ble det selvfølgelig trening, og etter et par gode økter hoppet gjengen på toget og var hjemme samme kveld.

bergen-KO2016-13-–-Kopi

Bergen KK var på hjemmebane denne gangen, og stilte med en god gjeng utøvere. I tillegg var det med en og annen utøver utenfra, bl.a. Haakon, som er «halvt RKK-ing og halvt Fana KK-ing».

Denne type samling; som krever lite organisering og gir mye utbytte, er noe vi ønsker å få til i tiden framover. Store samlinger og leire har selvfølgelig også en viktig plass i årshjulet, men fordi de krever så mye mer, blir det langt færre av dem. Derfor blir denne typen litt enklere og mer spontane samlinger også veldig viktige. Et slikt samarbeid har vi allerede i region øst, men nå ser vi at Bergen heller ikke er mer enn en togtur unna. Neste gang kommer kanskje bergensgjengen hit, eller kanskje vi møtes på halvveien?

 

 

Dette innlegget ble publisert i Regionale og nasjonale aktiviteter, Ungdomspartiet, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.