Don’t bore me camp – desember 2010

dbm2Håndballaget fra Stabæk J96 besøkte dojoen i helgen, og det ble regissert og gjennomført nok en treningscamp i god DBM-stil…

Programmet startet fredag ettermiddag, med økter som inkluderte oppvarming, stabilitetstrening, samt litt råere saker som bryting og kjør på puter. Steffen og Johan holdt deltakerne i aktivitet, og det var ikke noe problem å holde motivasjonen oppe. Videre fulgte gamle øvelser i nye varianter, og stressende øvelser som krevde at deltakerne også måtte jobbe med de mentale sidene ved treningen.

De fleste tok tidlig kveld, og ingen var helt «med» når Steffen og Svein Arne kommanderte alle opp til ny økt klokka kvart over ett om natta. I løpet av noen minutter var imidlertid alle i gang, og en knallhard økt som krevde både innsats og vilje ble gjennomført i de sene nattetimer.

Lørdag morgen stilte flere klubbmedlemmer på matta og deltok på den siste økta under Steffens og Svein Arnes ledelse. Dette var en økt som bar mer preg av karate enn de foregående, og deltakerne fikk prøvd seg på uvante bevegelsesmønstre og koordinasjonsøvelser. Samtidig ble dette satt i sammenheng med håndballen – inn i en helhetlig ramme for trening – på lik linje med de foregående øktene.

Ringerike karateklubb er stolte av og glade for å kunne bidra også utenfor de tradisjonelle karaterammene, og håper helgen har vært til nytte og inspirasjon for Stabæk J96!

Osu!

Referater finnes også på Thunderwebhjemmesiden til Stabæk J96 (og flere bilder finnes på nettsidene til Stabæk J96 (under Diverse).

Dette innlegget ble publisert i Klubbaktiviteter, Regionale og nasjonale aktiviteter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..