RKK i Bergen

Ikke alle brukes høstferien i skog og mark, noen velger å svette inne også! nå ble det en flott tur over fjellet til Bergen for Per, Jonas og Steffen, som tok turen over for å delta på Fight-samling lørdag 1.oktober.

Overfarten til Bergen ble gjort i hovedsak på fredag, med ovenatting på Voss. Vel fremm i Bergen lørdag morgen var det rett i drakta og ut på gulvet! Det var veldig godt oppmøte – både når det kom til antall utøvere og fra forskjellige klubber. Tett på 40 utøvere hadde funnet veien til Bergen Karate klubb, som stod for alt det praktiske og organiseringen av samlingen.

Jonas og Nils i trening

Det ble kjørt kamptrening for «alle penga» og er det noen vår organisasjon virkelig kan, så er det å få det til å fungere på tross av nivå og målsetninger. For det var fler riktigdyktige utøvere å møte på matta denne helgen – og for at de skal få testet og utvidet sitt nivå må man dele litt på gruppen.

Per i aksjon

Forskjellige driller, poenger og mye sparring fikk man severt, og de som serverte var Tor Andre fra Bergen og Marleen fra RKK/Horten. Totalt fikk alle to solide økter pluss de som er spissen av nivået fikk enda en økt på toppen av det hele. I mellom øktene ble man som alltid tatt godt vare på av BKK – her var det mat og drikke servert!

At det skjer ting er det ingen tvil om, og det er ikke alltid man rekker å bli me på alt. Men RKK har prøvd å stille på så mye som mulig for å hente hjem så mye kompetanse som mulig. Når vi er flere om dette, så er det mer gøy og ikke minst da får man med seg mer hjem også!

Per og Jonas
Dette innlegget ble publisert i Regionale og nasjonale aktiviteter. Bokmerk permalenken.