Gradering

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forrige torsdag ble sesongens gradering avholdt for ungdoms- og voksenpartiet i klubben. Mange medlemmer stilte opp, helt fra de som skulle gjennom sin aller første gradering og opp til Liam øverst, som prøvde seg på brunt belte. Noen hadde reist helt fra Oslo (de som primært trener i Oslo-avdelingen til klubben), mens andre hadde en ekstra utfordring i å gradere med et parti de vanligvis ikke trener sammen med (ungdommene). Da graderingen var i gang, stilte imidlertid alle likt og jobbet hardt for å vise fram hva de har lært siden forrige gradering.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Graderingen vektla ikke bare teknikk, men også teknisk forståelse, og særlig de høyere gradene måtte vise at de kunne noe mer enn bare å vise teknikkene i pensum. Deltakerne fikk kjørt seg fysisk også, og dette ble toppet når friske graderingsfightere stilte opp for å gi kandidatene maksimal utfordring. Det var ikke bare å «holde ut» heller, for også i kampdelen av graderingen skal teknikk og forståelse vises fram.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt i alt gjorde alle oppmøtte en flott innsats og derfor kunne alle gå fornøyde hjem med nye grader. vi gratulerer alle sammen med vel gjennomført gradering!

Dette innlegget ble publisert i Graderinger, Ungdomspartiet, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.