Kampsamling – øst og vest møttes på midten

20170916-_9161982

På lørdag reiste to klubber fra østlandet, Horten Karateklubb og Ringerike Karateklubb, til Geilo for å trene og sparre med vestlandsklubben Bergen Karateklubb. Dette møtet er oppfølgeren til en tilsvarende samling på nyåret, hvor man fant det praktisk at man kan møtes på midten istedenfor at én gruppe må reise hele veien.

20170916-_9161888

Horten Karateklubb reiste opp til Ringerike allerede fredag kveld, og derfor avholdt Ringerike KK en teknisk kampøkt på fredagen. Det ble det blant annet drillet på spark, og alle oppmøtte fikk trent mye på spark som kanskje får lite mengdetrening til vanlig; nemlig ushiro-teknikkene. Det sosiale ble også ivaretatt denne kvelden, med pizzaspising for alle som ville.

IMG_20170915_205904357.jpg

Lørdag morgen satte to biler fra Ringerike og en fra Horten kursen mot Geilo. Der ble det avholdt to gode sparringsøkter hvor alle fikk mange runder med utøvere de ikke har mulighet til å trene med eller teste seg mot til vanlig.

20170916-_9161885

Fokuset lå på teknisk sparring, men de som ville fikk også kjørt noen tøffere runder i løpet av dagen. I tillegg til det åpenbare treningsutbyttet, opplever vi samlinger som denne som nyttige for å ivareta samarbeidet mellom klubbene og vennskapet mellom utøverne. Og når vi møtes på midten, er det ikke så langt mellom øst og vest heller!

20170916-_9162066

Flere bilder:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dette innlegget ble publisert i Klubbaktiviteter, Regionale og nasjonale aktiviteter, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.