Scottish Open 2015

Scottish Open 2015 v3

Ringerike karateklubb, sammen med Sprinkler VVS, stiller med to fightere i årets Scottish Open som holdes i Glasgow den 21. februar. Dette er en åpen turnering for fullkontaktsutøvere hvor man møter utøvere uavhengig av kampsportgren og -organisasjon, med kampregler som minner om det man går etter internasjonalt.

Det er også en fin arena å debutere på, all den tid de har egne klasser for umeritterte utøvere, samtidig som de erfarne får solid motstand i de åpne klassene. Det blir nok en del tøffe tak, men trygge rammer, god ivaretakelse av utøverne og topp stemning. Vi gleder oss, og kommer naturligvis tilbake med referat!

Dette innlegget ble publisert i Stevner og resultater. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..