Resultater fra 4th IKK Open 2012

Tina Johansen og Johan Kjørstad representerte klubben i IKK Open i Folkstone, England i helgen, og kom hjem med to tredjeplasser i bagasjen etter å ha levert solid fighting.

Tina møtte Emma Markwell i første kamp, og kampen gikk jevnt gjennom to forlengelser. Emma gikk videre etter dommeravgjørelse, men Tinas prestasjon er det ingenting å si på. Hun viser jevn fremgang, og vil helt klart være å regne med videre. De to møttes sist i Dutch Open i februar, og vi ser frem til neste gang!

Johan fikk fransk motstand i første runde, og jobbet seg frem til en arbeidsseier. I neste runde ventet Tom Silver, som blant annet vant British Knockdown Championship i 2009. Han måtte imidlertid jobbe gjennom forlengelser før dommeravgjørelsen falt i hans favør.

Begge utøverne har nok høstet mange, nye erfaringer i løpet av turneringen, noe som er gull verdt i videre kampsammenheng.

Even Mannsåker, som nå trener i – og stilte for – Uppsala KK, vant mellomvekt-klassen foran klubbkamerat Oscar Bertilsson. Even vant også i fjor, og forsvarte således tittelen på en overbevisende måte.

Vi vil rette en stor takk Uppsala KK som tok vare på Johan og Tina i helgen, og også gratulere med gode plasseringer for sine utøvere i turneringen! Osu!

Referat, videoer og resultater finner du – som alltid – på www.haukis.com.

Dette innlegget ble publisert i Stevner og resultater. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..