Resultater fra U-22 EM Wroclaw 2011

EM for U-22 gikk av stabelen i Wroclaw, Polen den 3. desember, og på startlisten hadde vi tre utøvere fra Norge. Kenny Tranberg Andersen fra Færder karateklubb, samt Martin Skogmo og Tina Johansen fra Ringerike karateklubb. For Kenny og Martins del var dette den internasjonale debuten, så det satte en ekstra spiss på det hele.

Martin møtte Maciej Matusewicz fra Polen, en merittert utøver som bl.a. var med i VM senest i oktober, og leverte solid motstand i en kamp som gikk til forlengelse. Dommeravgjørelsen etter andre runde gikk i polakkens favør, men han hadde måttet jobbe hardt for å gå videre – det var helt tydelig. Maciej endte på en 3. plass i klassen til slutt.

Tina møtte Olena Dereza fra Ukraina i første kamp; gikk to fulle forlengelser, hvor vant til slutt pga vektforskjell i hennes favør. I neste runde var motstanderen Eimante Leliukaite fra Litauen. Her gikk kampen til forlengelse, men Tina måtte se seg slått etter dommeravgjørelse ved endt tid. Eimante vant etterhvert denne klassen, så både her og i klassen til Martin er våre utøvere i aller høyeste grad med på notene.

Full resultatliste finner du her, og øvrige oppsummeringer og detaljer finner du – som alltid – på www.haukis.com.

Dette innlegget ble publisert i Stevner og resultater. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..