Hvem kan trene karate?

Alle mennesker kan trene karate; uansett alder, kroppsbygning eller evne så har karate noe å gi deg. Koordinering og disiplin, bevegelighet og styrken, god fysisk og psykisk form og evne til å forsvare seg er noen av gevinstene ved treningen.

Dessverre tror mange at karate er en ungdomssport, men det er en sterk misforståelse. Karate passer for folk i alle aldre, og kan virke på de fleste aspekter i livet. Å trene karate gjør deg bedre rustet til å takle dagliglivets problemer, det gir deg en sterkere psyke og det utvikler din tålmodighet og selvdisiplin. Dessuten bruker du omtrent alle dine 639 muskler i kroppen.

DSC_0009

Vi har nybegynnerinntak hver høst, og nybegynnere deles i tre grupper: barn (9-12 år), ungdom (13-17 år) og voksne (18+). Vi ser helst at nybegynnere kommer på en av de første treningene, men det går helt fint å komme noen uker etter oppstart. Inntak av nye voksne og ungdom vil normalt ha oppstart i september.

Å prøve karate hos oss er helt gratis. En måneds tid etter nybegynnerinntaket vil de som ønsker å fortsette få mulighet til å kjøpe treningsdrakt samt betale treningsavgift. Treningsavgiften går til drifting av klubben; det vil si leie av treninglokale og innkjøp av felles utstyr som f.eks. sparkeputer, sandsekker samt forbruksmateriell.

PS. Følg med på nettsiden og våre facebooksider for informasjon om nybegynneropptak!

Velkommen på trening!