Instruktører

20151210_203602

Egil Stemkens

Egil har brunt belte, 1. kyu, og leder Oslo-avdelingen i klubben. Han er et aktivt medlem i klubben og deltar ofte på samlinger og leire, og har også prøvd seg på konkurransematta. Egil er en utøver som alltid gir alt, samtidig som han er opptatt av hvordan teknikk og forståelse henger sammen. Med over 10 år i drakta, så ligger et mye «tyngde» der, og Egil er den som har vært med fra prosjekter som igjen har dannet det er som er Oslo Shin i dag. Egil instruerer på onsdager i Oslo Shinkyokushin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svein Olaf Bennæs

Svein Olaf har vært et aktivt medlem i Ringerike Karateklubb i mange år. Han er en viktig støttespiller for mange av aktivitetene i klubben, alt fra coaching av utøvere på stevner til driftsoppgaver i klubben. Han er også en habil allroundutøver med god teknisk forståelse, tett på internasjonale eventer og treningsleire. Dette inkluderer også treningsopphold i Japan ved flere anledninger. Svein Olaf bor i Oslo og er instruktør på mandagstreningene i Oslo. Han har svart belte 1.Dan. 2021 ble Svein Olaf valg til president for den norske organisasjonen NKO.

 

kirsti-ulvestad-e1470685159683Kirsti Ulvestad

Med sin mangeårige bakgrunn innen dans, har Kirsti god kompetanse på hvordan kroppen fungerer. Som karateutøver er Kirsti dedikert, og bruker mye tid på å lære seg hva som ligger bak teknikkene – ikke bare hvordan bevegelsene skal se ut. Treninger / seminarer rundt om i Norge, Sverige, Danmark og treningsopphold i Japan er en naturlig følge for Kirsti, og beskrivende for hennes didikasjon. Kirsti har svart belte 1.Dan

 

IMG_20180428_093758050

Liam Jensrud

Liam har trent karate siden han var ungdom. Etter noen litt passive år, har Liam kommet sterkt tilbake de siste årene og har jobbet seg opp til svart belte 1.Dan. Karate er en naturlig del av Liam, og han drar nytte av sin tekniske kompetanse både som utøver og instruktør. Som kjennetegnene for miljøet, er Liam ute jevnlig på aktiviteter for å holde seg og sine oppdatert. Dette inkluderer seminarer, treningleire og fullkontakt fighting både innenfor og utenfor landets grenser.