Instruktører

20151210_203602

Egil Stemkens

Egil har brunt belte, 1. kyu, og leder Oslo-avdelingen i klubben. Han er et aktivt medlem i klubben og deltar ofte på samlinger og leire, og har også prøvd seg på konkurransematta. Egil er en utøver som alltid gir alt, samtidig som han er opptatt av hvordan teknikk og forståelse henger sammen. Egil instruerer på onsdager i Oslo Shinkyokushin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svein Olaf Bennæs

Svein Olaf har vært et aktivt medlem i Ringerike Karateklubb i mange år. Han er en viktig støttespiller for mange av aktivitetene i klubben, alt fra coaching av utøvere på stevner til driftsoppgaver i klubben. Han er også en habil allroundutøver med god teknisk forståelse. Svein Olaf bor i Oslo og er instruktør på mandagstreningene i Oslo. Han har brunt belte, 1. kyu.

 

kirsti-ulvestad-e1470685159683Kirsti Ulvestad

Med sin mangeårige bakgrunn innen dans, har Kirsti god kompetanse på hvordan kroppen fungerer. Som karateutøver er Kirsti dedikert, og bruker mye tid på å lære seg hva som ligger bak teknikkene – ikke bare hvordan bevegelsene skal se ut. Kirsti har brunt belte, 1. kyu.

 

IMG_20180428_093758050

Liam Jensrud

Liam har trent karate siden han var ungdom. Etter noen litt passive år, har Liam kommet sterkt tilbake de siste årene og har jobbet seg opp til brunt belte, 1. kyu. Karate er en naturlig del av Liam, og han drar nytte av sin tekniske kompetanse både som utøver og instruktør.