Andre instruktører

Instruktører uten faste økter (instruerer på treninger med rullerende instruktør) og hjelpetrenere:


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Svein Olaf

Svein Olaf har vært et aktivt medlem i Ringerike Karateklubb i mange år. Han er en viktig støttespiller for mange av aktivitetene i klubben, alt fra coaching av utøvere på stevner til driftsoppgaver i klubben. Han er også en habil allroundutøver med god teknisk forståelse.
Svein Olaf har brunt belte, 1. kyu. Han bor i Oslo og instruerer både i Oslo-avdelingen og som rullerende instruktør på Ringerike.


unnamed

Kristina

Kristina begynte å trene karate i 1999, og sammen med Inga-Terese Wien Haugerud bygget hun opp barnepartiet i Ringerike Karateklubb. Hun har barnepedagogisk utdanning, samt trenerutdanning fra Kampsportforbundet.

Kristina har svart belte 1. dan. For tiden er hun rullerende instruktør på mandagstreningene.

 

 


kirsti-ulvestad-e1470685159683
Kirsti

Kirsti er også fersk som karateinstruktør, men med sin mangeårige bakgrunn innen dans har hun god kompetanse på hvordan kroppen fungerer. Som karateutøver er Kirsti dedikert, og bruker mye tid på å lære seg hva som ligger bak teknikkene – ikke bare hvordan bevegelsene skal se ut. Kirsti har brunt belte, 2. kyu.

 


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Robin

Robin har svart belte 1. dan og har lang fartstid i karate. Han er dyktig i basic og kata, men har de siste årene vært mest aktiv i fight.

Robin er rullerende instruktør.

 

 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jian og Yang

Jian og Yang er hjelpetrenere på barnepartiene; Jian på onsdager med de yngste og Yang med de eldre barna på tirsdager. Begge to trener mye og er viktige ressurspersoner for karateklubben.

 

Jian har gult belte, 5. kyu.

Yang har grønt belte, 4. kyu.