Andre instruktører

Instruktører uten faste økter (instruerer på treninger med rullerende instruktør) og hjelpetrenere:

Screenshot_20170309-233833.png

Marleen

Marleen er utdannet fysioterapeut. Hun begynte å trene karate i Tromsø karateklubb i 2010, etter å ha trent noe ju jutsu tidligere. I 2013 flyttet hun til Hønefoss og Ringerike karateklubb.

Marleen har svart belte 1. dan og instruerer både på ungdoms- og voksenpartiet i klubben. Hun er også aktiv i miljøet for øvrig; er ofte å finne på treningssamlinger nært og fjernt,  og har også deltatt i flere konkurranser både nasjonalt og internasjonalt.


unnamed

Kristina

Kristina begynte å trene karate i 1999, og sammen med Inga-Terese Wien Haugerud bygget hun opp barnepartiet i Ringerike Karateklubb. Hun har barnepedagogisk utdanning, samt trenerutdanning fra Kampsportforbundet.

Kristina har svart belte 1. dan. For tiden er hun rullerende instruktør på mandagstreningene.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jian og Yang

Jian og Yang er hjelpetrenere på barnepartiene; Jian på onsdager med de yngste og Yang med de eldre barna på tirsdager. Begge to trener mye og er viktige ressurspersoner for karateklubben.

Jian har brunt belte, 2. kyu.

Yang har brunt belte, 2. kyu.


kirsti-ulvestad-e1470685159683
Kirsti

Kirsti er også fersk som karateinstruktør, men med sin mangeårige bakgrunn innen dans har hun god kompetanse på hvordan kroppen fungerer. Som karateutøver er Kirsti dedikert, og bruker mye tid på å lære seg hva som ligger bak teknikkene – ikke bare hvordan bevegelsene skal se ut.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Robin

Robin har svart belte 1. dan og har lang fartstid i karate. Han er dyktig i basic og kata, men har de siste årene vært mest aktiv i fight.

Robin er rullerende instruktør.


Svein OlafOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svein Olaf har vært et aktivt medlem i Ringerike Karateklubb i mange år. Han er en viktig støttespiller for mange av aktivitetene i klubben, alt fra coaching av utøvere på stevner til driftsoppgaver i klubben. Han er også en habil allroundutøver med god teknisk forståelse. Svein Olaf bor i Oslo og er instruktør på mandagstreningene i Oslo.