RKK – 𝐒𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐭𝐨𝐩𝐩 – 𝐍𝐌/𝐄𝐌

Sist søndag etter årsmøte var det en aldri så liten gjennomkjøring for noen de som skal til NM/EM med flere. At noen møtes på matta allerede til helgen har ingenting å si, her hjelper alle hverandre med å få god-følelsen før stevnet! RKK var på plass med flere..

Det var flere som skulle gjøre siste forbredelser til EM og NM i vår organisasjon, og da stiller man selvsagt opp og hjelper til med det og de man har!

Per Steinar, Johan, Ellen og Tina tok turen ned til Hlrten denne søndagen, hvor Svein Olaf og Steffen allerede var pga årsmøte i NKO vår organisasjon. I Horten KK sin Dojo samlet man da de som skulle svi av litt krutt om noen helger, og ga dem enn liten siste gjennomkjøring.

Både Tina og Johan har konkurert i EM selv, og vet hva det vil si når det kommer til forbredelser. Per Steinar og Ellen har ikke EM deltagelse – men har deltatt på flere konkuranser og ikke minst internasjonale samlinger som bidrar til å ha et nivå som er nytteverd i denne sammenheng! En liten video ble laget, hvor dere ser flere klubber som Horten, Egersund, Arendal innvolvert!

Dette innlegget ble publisert i Regionale og nasjonale aktiviteter. Bokmerk permalenken.