30-årsfeiring i RKK og treningsleir på Finnsnes med japanske instruktører

I forbindelse med at Finnsnes Karateklubb hadde invitert Shihan Kumiko Sunakawa og Sensei Mitsuhiro Izumi fra Ochanomizu dojo i Tokyo for å instruere på sin årlige høstleir, inviterte Ringerike Karateklubb begge instruktørene til en uformell feiring av at Ringerike Karateklubb fyller 30 år i år!

img_20181018_193533197_burst000_cover.jpg

Torsdag 18. oktober ble det derfor avholdt en trening for ungdoms- og voksenpartiet i klubben, hvor den japanske duoen ledet treningen. Det ble trangt i dojoen, fordi det var så mange som hadde møtt opp; og det kan ikke kalles noe annet enn en suksess! Alle de oppmøtte fikk oppleve Shihan Kumiko og Sensei Mitsuhiros enorme kompetanse og engasjement, i en trening som dekket alt fra kihon til fighting.

Etter treningen feiret voksenpartiet med pizza og kaker, og det var god stemning i dojoen. De japanske instruktørene bød på seg selv, og det var mye latter mellom matbitene!

Dagen etter reiste 9 av klubbens utøvere nordover for å delta på høstleiren på Finnsnes. Der bød helgen på mange timer variert trening, og det var en unik mulighet til å lære fra de to enormt kompetente instruktørene. Det var en allround-camp, så fighttrening, kata, kihon m.m. ble dekket i løpet av helga. Tid til det sosiale ble det også; blant annet med en felles middag på lørdag kveld.

dsc_4496.jpg

Takk til alle som bidro til en flott klubbfeiring på Ringerike og treningshelg på Finnsnes! 🙂

 

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Klubbaktiviteter, Regionale og nasjonale aktiviteter, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.