Sommerleir i Stavern

Sist helg gikk NKOs årlige sommerleir av stabelen i Stavern. Leiren har Stavern Folkehøyskole Fredtun som fast lokasjon annethvert år; mens den annenhvert år avholdes på Moi (sørvestlandet). I år kunne leiren by på trening med de dyktige instruktørene Shihan Jesper Trier fra Danmark og Shihan Kumiko Sunakawa fra Japan, og i tillegg et knippe norske instruktører.

FOT16C1

FOT44BF1
Ringerike KK stilte med åtte utøvere på leiren: Svein Olaf, Arne Gunnar, Kirsti, Haakon, Steffen og Marleen reiste ned allerede på torsdag, mens Ronny og Inga-Terese kom ned til helga. Uansett om man fikk med seg deler av eller hele leiren var det mulighet til å hente med seg et stort treningsutbytte hjem: flere treninger hver dag og inndeling på ulike nivå og tema gjorde at ingen treninger ble like, og utøverne ble utfordret på mange plan.

 

 

 

20160701_120603.jpg
I tillegg til selve treningene, er sommeleiren til NKO en flott sjanse til å møte karatevenner fra hele landet, eller evt. en sjanse til å stifte nye bekjentskaper. Med felles treningsinteresse og mye tid sammen er det alltid noe å snakke om!

 

Les mer om sommerleiren på www.haukis.com.

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Klubbaktiviteter, Regionale og nasjonale aktiviteter, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.