Ringerike Karateklubb i Japan

Helgen 31. oktober til 1. november ble det 11. verdensmesterskapet i shinkyokushin karate avholdt i Tokyo, Japan. VM arrangeres kun hvert fjerde år, så da blir det naturlig nok stor oppmerksomhet rundt hvert arrangement!

I år stilte Norge med to utøvere i herreklassen, begge fra vestlandet (Bergen og Egersund). Derfor tok også mange nordmenn den lange turen for å se på og heie. Fra Ringerike KK reiste senpai Steffen og Marleen, og de rapporterer om et stort arrangement med oppmot 12 timer i hallen hver av stevnedagene. Mange spennende kamper hele veien!

Når de fø12193771_942152092530729_5707005554996972427_nrst var i Japan, benyttet de også muligheten til å trene i Ochanomizu dojo i Tokyo. Dette er dojoen til sensei Kumiko Sunakawa, som har konkurrert for Japan i flere år med gode resultater, og som flere ganger har besøkt Skandinavia som instruktør. I Ochanomizu dojo ble Steffen og Marleen godt tatt i mot og fikk trene med klubben i flere dager.

Dette innlegget ble publisert i Regionale og nasjonale aktiviteter, Voksenpartiet. Bokmerk permalenken.