Grøtsparring 2012

Tradisjon tro hadde Ringerike karateklubb «Grøtsparring» på selveste julaften. Det er så utrolig varmt å se hvor mange som tar turen innom på denne dage, som man tross alt ikke ser for seg som en dag i dojo’n. Alle trinn er på plass, både alder og nivå, og det er jo hele poenget selvsagt!

Lettbent trening står som alltid på programmet, og her går det i tradisjonelle jule-stafetter og oppgaver, samt noen nye team building øvelser som løses av gruppene på stedet. Litt karatestoff er det selvsagt, men det er ikke dagen for de store oppgavene hverken karateteknisk eller faglig!

 

Så i Svein «The Hammer» Haugerud sin regi, gjennomføres «7 slag» Og i ord rett betydning utfordrer man andre og gir dem 7 av sine aller beste slag! –og som alle vet julen handler om å gi og få, så de 7 slag man ga, kommer selvsagt i retur..!

Etter dette er det grøt som Sempai Inga T hadde laget, så da var det bare å lange innpå! Jakten på den berømte mandelen var også i gang, og selv om det var rykter om leverslag og lowkick til den som fant den, stoppet det ingen!

Noen utdelinger ble det også, og noen av klubbens medlemmer fikk et synlig bevis på at det dem gjør for klubben, kan ikke erstattes av noen. Robin Junge og Jan Flaskerud fikk disse prisene (de resterende sponsorer og støttespillere kommer vi tilbake til..). Robin har hatt en stor virksomhet dette året, og for uten å være en økonomisk støttespiller via Dokument Partner, har han også frontet klubben ved flere betydelige arrangementer. Eneste norske fighter i årets British Open, og gikk mot alle odds videre til andre runde hvor han tapte knepent mot finaleplass utøveren som kom fra Nederland. Jan har et kontaktnettverk som er helt unikt. Og ikke nok med det, dette har han villig brukt sammen men sin egen innsats og kommet med flere løft til klubben. Dette i rent praktiske former á la det å fikse buss til Swedish Open, og i økonomiske former hvor midler har kommet inn til klubben.

Vi er utrolig heldige å ha slike folk i klubben, og det er nok også slik at uten resten av alle de som trener i klubben, hadde ikke engasjementet til Robin og Jan vært der heller. Vi trenger alle i klubben, og klubben trenger oss.

God jul og godt nyttår til alle som har noe med Ringerike karateklubb å gjøre!

Dette innlegget ble publisert i Klubbaktiviteter. Bokmerk permalenken.