Gull og sølv til RKK i NM 2012!

Torhild Bjella og Henrik Matzow representerte Ringerike karateklubb i NM i St. Hallvardshallen i Drammen. Torhild tok med seg gullmedalje og norgesmestertittelen (damer -60 kg) hjem, mens Henriks innsats stod til sølvmedalje i klassen gutter -80 kg.

Henrik var på matta allerede i kamp nummer 3, og jobbet seg til en arbeidsseier med sterke slagleveranser, høyt press og fokus på oppgavene. Etter en lang pause var det klart for neste kamp – mot en erfaren utøver som holdt Henrik beskjeftiget gjennom hele runden, og som til sist vippet kampen i sin favør. Likevel – Henriks første NM-opptreden må sies å være bestått, og vel så det! Sølvplassering og mange nye erfaringer rikere 🙂

Torhilds første kamp viste at hennes kamperfaring kombinert med solid utholdenhet og velplasserte low-kicks var det som skulle til for å gå videre. Finalekampen startet der den forrige sluttet, men her hadde også motstanderen mange, gode treffere. Kampen bar preg av gedan-teknikker, og Torhilds rutine og høye frekvens på slag- og sparketeknikker bidrar nok sterkt til at gullet blir med hjem.

Se referat på fullkontaktweb’en www.haukis.com, samt øvrige resultater artikkel hos Kampsportforbundet.

Dette innlegget ble publisert i Stevner og resultater. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..